Illustraties van Bintje

Na jaren heb ik mijn teken- en schilderspullen uit het stof getrokken en ben gewoon weer begonnen.
De reacties waren zo leuk dat ik besloot mijn tekeningen de wijde wereld in te sturen onder de naam BINTJE. Het zijn mijn originele pen-tekeningen afgewerkt met aquarelverf.

 

Vervolgens zijn de creaties afgedrukt op hoogwaardig, natuurpapier om de prenten zo mooi mogelijk uit te laten komen. Maar wel met waterbasis dragende inkten. Ze zijn verkrijgbaar als 50x70cm, 30x40cm, A4 poster en als ansichtkaart. Verkrijgbaar bij Loods 5 Sliedrecht eb Duiven en uiteraard bij de Flagshipstore Meesie in Utrecht. Wil je een BINTJE verkooppunt worden, kijk dan op www.meesie-bintje.nl

EN SUPER LEUKS NIEUWS!! Je kan vanaf nu ook geboortekaartjes bestellen met je lievelingsdier van BINTJE! Ga naar illustratiekaartjes.nl , kies een geboortekaartje, en verander heb naar je eigen wens! Of het nou gaat om een ander kleurtje, lettertype of een ander formaat, je kan het zelf allemaal aanpassen en daarna een proefdruk bestellen. Veel ontwerp plezier!

 

TIP: Om de 50x70cm poster mooi in een lijst te krijgen is het een vereiste dat de poster strak, maar niet te strak, in de lijst zit. Het kan voorkomen dat de poster net een paar millimeter groter is of de lijst een paar millimeter kleiner. Of zelfs vochtig weer kan er voor zorgen dat een poster niet helemaal strak in de lijst zit. Als dit het geval is, snijd dan een halve centimeter (NIET MEER) af van de bovenkant en van 1 zijkant. En voila, de poster zit helemaal strak in de lijst.

Op de BINTJE illustraties en foto's zitten auteursrecht en gebruik voor privé én/of zakelijke doeleinde zonder toestemming is niet toegestaan.