top of page

Webshop Posters en Kaarten

Mijn illustraties maak ik met pen en aquarelverf en worden vervolgens afgedrukt op hoogwaardig, dik natuurpapier. Ze zijn verkrijgbaar als kaart, A4, 30x40cm en 50x70cm poster. Je vindt de BINTJE posters bij Loods 5 Sliedrecht, Duiven, Zaandam en Amersfoort en uiteraard in de Flagshipstore Meesie in Utrecht.

Illustraties van Bintje

Na jaren heb ik mijn teken- en schilderspullen uit het stof getrokken en ben gewoon weer begonnen. De reacties waren zo leuk dat ik besloot mijn tekeningen de wijde wereld in te sturen onder de naam BINTJE. Het zijn originele pen-tekeningen afgewerkt met aquarelverf.  Vervolgens zijn de creaties afgedrukt op hoogwaardig, natuurpapier om de prenten zo mooi mogelijk uit te laten komen. Wil je een BINTJE verkooppunt worden, kijk dan op www.meesie-bintje.nl

Maak je eigen geboortekaartjes via illustratiekaartjes.nl

Je kan vanaf nu ook geboortekaartjes ontwerpen met je lievelingsdier! Ga naar illustratiekaartjes.nl , kies een geboortekaartje en wijzig het naar je eigen wens! Of het nou gaat om een ander kleurtje, lettertype of een ander formaat, je kan het zelf allemaal aanpassen en daarna een proefdruk bestellen. Veel ontwerp plezier!

Op de BINTJE illustraties en foto's zitten auteursrecht en gebruik voor privé én/of zakelijke doeleinde zonder toestemming is niet toegestaan. 

bottom of page