top of page
Foto ik pinguin.jpg

Over mij

Mijn naam is Stephanie Borgers, het creative brein achter Samfish Design! Na mijn opleiding als grafisch ontwerper heb ik ervaringen mogen opdoen bij verschillende reclamebureaus. Echter na enkele jaren werd het tijd voor de volgende stap, een eigen onderneming, nu alweer velen jaren geleden. 

 

Een prachtige ervaring, aangezien ik mij mag bezighouden met het ontwerpen van logo's, drukwerk, promotiemateriaal, huisstijlen en websites voor diverse interessante bedrijven.

 

Naast Samfish Design ben ik medeoprichtster van het 2Style4 Interior Design. Een interieurstylingsbureau die zich niet alleen specialiseert in kleur-, en interieuradvies, maar zich ook richt op de zakelijke markt. Tevens komen mijn twee passies helemaal samen tijdens de cursussen die ik geef voor interieurstylisten. 

 

Kortom ik ben een ervaren grafisch ontwerper met een neus voor styling en een passie voor fotograferen en ik teken onder de naam BINTJE. Dit zijn tekeningen die verkocht worden bij verschillende verkooppunten. Neem eens een kijkje in mijn portfolio en maak een vrijblijvende afspraak.

bottom of page