top of page
Voorbeeld-indesign2.png

WAT GA JE LEREN?

  • het verschil tussen scherm, printen en drukken

  • moodboards & collage’s maken

  • sneller en efficiënt werken ipv met Powerpoint aanrommelen

  • templates maken voor je eigen ontwerpen

  • teksten plaatsen, bewerken en lettertypes toevoegen

  • beeld & kleur gebruiken

  • transparantie gebruiken

  • PDF’s maken en bestanden drukklaar maken

VOOR WIE GESCHIKT

Iedereen die interesse heeft om het programma te leren met basiskennis
van een computer.

VEREISTE

Laptop met Adobe Indesign (deze is gratis te uit te proberen voor 7 dagen).

Neem je lader mee (want die gaat snel) en je muis.

De cursus bestaat uit uitleg van het programma, waar we gezamelijk doorheen lopen doormiddel van opdrachten. Daarna mag je een opdracht maken op eigen kracht. Zie je ook meteen waar je tegenaan loopt. Een natuurlijk de hand-out voor thuis waarin het programma wordt uitgelegd.

Cursus Adobe indesign

Leer binnen 1 dag de basisvaardigheden & krijg tips en tricks van Adobe Indesign. De cursus is gericht op interieurprofessionals, maar ook gewoon te volgen als je Adobe Indesign wilt leren. 

Wil jij opdrachtgevers gemakkelijk over de streep trekken met  professionele moodboards? Wil je je eigen huisstijl ontwerpen of je ideeën die in je hoofd ronddwalen digitaal maken? 

Dan leer ik jou graag de basis van dit mooie programma omdat te realiseren. Ik leer je duidelijk en helder alle basisvaardigheden die je nodig hebt om met de programma's om te gaan. Daarna kan je losgaan op de vele youtube filmpjes die beschikbaar zijn, maar dan weet je tenminste wat je aan het doen bent in plaats van gewoon de instructies volgen.

Cursus Voorbeeld-indesign.jpg

NU OOK ONLINE

Goed nieuws!! De cursus Adobe Photoshop en Indesign zijn nu ook online te volgen!!! 🥳 Ik ben de samenwerking aangegaan met Marian Van Olst van Sketchupplaza, Boost you interior Business en Interieur Professionals Plaza  Wij streven er naar de Interieur professional een zo compleet mogelijk pakket te kunnen aanbieden, online, en daar hoort sinds vandaag ook Adobe Photoshop en Indesign bij.

 

Je kunt direct aan de slag in je eigen tempo, waneer jij dat wilt en dat een jaar lang! Of je nou beginner ben of niet.  En in het forum kan je vragen stellen als je er even niet uit komt.

Er is eigenlijk geen verschil in de cursus Online als offline. Dezelfde stof wordt besproken en behandeld, alleen kan je offline direct je vragen stellen en ben ik er bij om je op dat moment de assisteren.

 

Ja, ik wil graag de cursus Indesign online volgen

INFORMATIE

De cursus is van 10:00 tot ± 15:30 uur en wordt gegeven in het ETC in Culemborg. De programma's zijn gratis te downloaden via de Adobe website en kunnen 7 dagen gebruikt worden of je neemt een abonnement voor 1 maand. Je dient je eigen laptop (Windows of MAC) mee te nemen met de programma's reeds geïnstalleerd zodat we meteen aan de slag kunnen.

Klik hier voor de Algemene voorwaarden.

DATA 2022

20 oktober 2022

LOKATIE

ETC DESIGN CENTER Randweg 20, 104 AC Culemborg  of bij jou op kantoor of thuis.

TARIEVEN

Online: 197,- excl btw voor 1 jaar. 
Offline: € 275,- excl btw incl lunch, koffie & thee en uitgebreide handout.
1 op 1 les
€ 435,- excl btw incl handout. Duur: 3,5 tot 4 uurDe cursus wordt gegeven in Maarsen of op een lokatie van jouw keuze. Excl reiskosten.

bottom of page