top of page
Cursus Voorbeeld-indesign.jpg

Cursus Adobe Indesign en Photoshop
Met jaren lange ervaring als zelfstandig Grafisch Ontwerper ken in de Adobe programma's op mij broekzak. Als mede-eigenaar van 2Style4 Interior Design weet ik precies wat een interieurprofessional en de beginner zoekt, als het gaat om professionalisering van vak. Wij zijn visueel ingesteld maar de klant vaak niet. Dus die moet overtuigd worden met mooie moodboards of wil "gewoon" even zien het wordt. Ik kan je helpen deze prachtige programma's te leren begrijpen en zo ook de stap te kunnen maken naar een stukje professionalisering en vol overtuiging je werk te kunnen maken. Heb je niks met het interieurvak, maar wil je wel weten hoe de programma's werken? Dan ben je ook van harte welkom. De programma's zijn voor elk specialisme te gebruiken, alleen in de voorbeelden gebruik ik de interieurbranche.

Cursus Adobe indesign

NU OOK ONLINE

Goed nieuws!! De cursus Adobe Photoshop en Indesign zijn nu ook online te volgen!!! 🥳 Ik ben de samenwerking aangegaan met Marian Van Olst van Sketchupplaza, Boost you interior Business en Interieur Professionals Plaza  Wij streven er naar de Interieur professional een zo compleet mogelijk pakket te kunnen aanbieden, online, en daar hoort sinds vandaag ook Adobe Photoshop en Indesign bij.

 

Je kunt direct aan de slag in je eigen tempo, waneer jij dat wilt en dat een jaar lang! Of je nou beginner ben of niet.  En in het forum kan je vragen stellen als je er even niet uit komt.

Er is eigenlijk geen verschil in de cursus Online als offline. Dezelfde stof wordt besproken en behandeld, alleen kan je offline direct je vragen stellen en ben ik er bij om je op dat moment de assisteren.

 

Ja, ik wil graag de cursus Photoshop online volgen

Ja, ik wil graag de cursus Indesign online volgen

Leer binnen 1 dag de basisvaardigheden & krijg tips en tricks van één van de prachtige programma's van Adobe. Ik help je, door simpel en helder, de basistechniek van het programma uit te leggen zodat je na 1 dag zelfstandig te werk kan gaan.

Cursus Adobe Photoshop

Voorbeeld-cursus-photoshop.png

Cursus Adobe Lightroom classic

Voorbeeld-lightroom1.png

INSCHRIJVEN

bottom of page