top of page

NU OOK ONLINE

Goed nieuws!! De cursus Adobe Photoshop en Indesign zijn nu ook online te volgen!!! 🥳 Ik ben de samenwerking aangegaan met Marian Van Olst van Sketchupplaza, Boost you interior Business en Interieur Professionals Plaza  Wij streven er naar de Interieur professional een zo compleet mogelijk pakket te kunnen aanbieden, online, en daar hoort sinds vandaag ook Adobe Photoshop en Indesign bij.

 

Je kunt direct aan de slag in je eigen tempo, waneer jij dat wilt en dat een jaar lang! Of je nou beginner ben of niet.  En in het forum kan je vragen stellen als je er even niet uit komt.

Er is eigenlijk geen verschil in de cursus Online als offline. Dezelfde stof wordt besproken en behandeld, alleen kan je offline direct je vragen stellen en ben ik er bij om je op dat moment de assisteren.

 

Ja, ik wil graag de cursus Photoshop online volgen

Cursus Adobe Photoshop

Leer binnen 1 dag de basisvaardigheden & krijg tips en tricks van Adobe Photoshop. De cursus is gericht op interieurprofessionals, maar ook gewoon te volgen als je Adobe Photoshop wilt leren. 

Wil jij weten hoe je een tekening met Photoshop kan bewerken? Of hoe je foto’s kan pimpen & manipuleren? Producten vrijstaand kan maken? Dan leer ik jou graag in 1 dag de basis van dit mooie programma. Ik leer je duidelijk alle basisvaardigheden die je nodig hebt om met de programma's om te gaan. Daarna kan je losgaan op de vele youtube filmpjes die beschikbaar zijn, maar dan weet je tenminste wat je aan het doen bent in plaats van gewoon de instructies volgen.

Voorbeeld-cursus-photoshop.png
Voorbeeld-photoshop2.png

WAT GA JE LEREN?

  • het verschil tussen resoluties, drukwerk, print en scherm

  • foto's verbeteren

  • beeldmanipulatie

  • oneffenheden in beelden wegpoetsen

  • je klant een voorstel kunnen doen op basis van een gemanipuleerde foto.

  • Kozijnen verven, schilderij boven de bank hangen zonder een spijker in de muur te slaan

  • beelden vrijstaand maken

  • beelden/banners maken geschikt voor internet/website

  • materialen toevoegen (bv behang of een houtstructuur)

  • figuren of objecten in je tekening plaatsen

VOOR WIE GESCHIKT

Iedereen die interesse heeft om het programma te leren met basiskennis van een computer of je nou interieurprofessional bent of niet.

VEREISTE

Laptop met Adobe Photoshop (deze is gratis te uit te proberen voor 7 dagen).
Neem je lader mee, want die gaat snel en je muis.

De cursus bestaat uit uitleg van het programma, waar we gezamelijk doorheen lopen doormiddel van opdrachten. Daarna mag je een opdracht maken op eigen kracht.  Zie je ook meteen waar je tegenaan loopt. Een natuurlijk de hand-out voor thuis waarin het programma wordt uitgelegd.

INFORMATIE

De cursus is van 10:00 tot ± 15:30 uur en wordt gegeven in het ETC in Culemborg. De programma's zijn gratis te downloaden via de Adobe website en kunnen 7 dagen gebruikt worden of je neemt een abonnement voor 1 maand. Je dient je eigen laptop (Windows of MAC) mee te nemen met de programma's reeds geïnstalleerd zodat we meteen aan de slag kunnen.

Klik hier voor de Algemene voorwaarden.

DATA 2022

13 oktober 2022

LOKATIE

ETC DESIGN CENTER Randweg 20, 104 AC Culemborg  of bij jou op kantoor of thuis.

TARIEVEN

Online: 197,- excl btw voor 1 jaar. 
Offline: € 275,- excl btw incl lunch, koffie & thee en uitgebreide handout.
1 op 1 les
€ 435,- excl btw incl handout. Duur: 3,5 tot 4 uur
De cursus wordt gegeven in Maarsen of op een lokatie van jouw keuze. Excl reiskosten.

bottom of page